ÇORUM / OSMANCIK - Öbektaş İlkokulu

Öbektaş İlkokulu

Öbektaş Köyü Merkez Mevkii No175 Osmancık / ÇORUM
Vizyon
Milli Eğitim Temel Kanunu doğrultusunda; okul ve kurumlarının çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmasını, okul ve kurumlar arası çevre koordinasyonu ile, üretilen hizmetlerden tüm paydaşların yararlanmasını sağlayarak; kurumda çalışanların etkinliğinin, verimliliğini ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin arttırılmasını sağlarız.
Misyon
Eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık, bilgi çağının gereklerini yerine getiren ulusal ve evrensel değerler doğrultusunda farklılık yaratan bir kurum olmak
Başarılar
Çeşitli Fen Liselerinde öğrencilerimiz bulunmaktadır.Burslu öğrencilerimiz vardır.Ortaokul bölümümüz her yıl Fen Liselerine Öğrenci yerleştirmeye devam etmektedir..
Başlama: 8.30 Bitiş : 14.20
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Yolu asfalt olup ulaşım sıkıntısı yoktur. Öğretmenler ilçeye hergün geliş gidiş yapmaktadırlar.
Köyün Nüfusu : 1500
İle:80 km. İlçeye: 24 km